Της Άντζελας Μανουσάκη,
Υλικά
- 200gr σοκολάτα bitter
- 175gr βούτυρο
- 325gr ζάχαρη
- 130gr αλεύρι
- 3 αυγά
- Άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα
- Φουντούκια η καρύδια
- 400gr ζαχαρούχο γάλα
- 2 κ/σούπας υγρή βανίλια
- 750ml κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση:
- Προθερμένετε το φούρνο στους 170 βαθμούς
- Λιώνετε την σοκολάτα και το βούτυρο σε μπεν μαρί
- Το βγάζουμε απο την φωτιά, προσθέτουμε την ζάχαρη και το ανακατεύουμε καλά!
- Ρίχνουμε τα αυγά ανακατεύουμε και στην συνέχεια το αλεύρι
- Στο τέλος αφήνουμε τους ξηρούς καρπούς
- Στρώνουμε σε ενα ταψί λαδόκολλα και ρίχνουμε το μείγμα!
- Ψήνουμε για 35 με 40 λεπτά
- Αφού το βγάλουμε απο το φούρνο και έχει κρυώσει ρίχνουμε την άχνη ζαχαρη!!!
Καλή επιτυχία !!!
Η Άντζελα Μανουσάκη είναι Ζαχαροπλάστης και ιδιοκτήτρια του ζαχαροπλαστείου «Tao Patisserie Deluxe» στην Καλλιθέα.