Της Άντζελας Μανουσάκη,
Υλικά
- 400γρ ζαχαρούχο γάλα
- 2 κ/σούπας υγρή βανίλια 750ml κρεμα γάλακτος
Εκτέλεση:
- Ανακατεύω καλά το ζαχαρούχο γάλα μαζί με την βανίλια.
- Χτυπάω σε σαντιγί την κρέμα γάλακτος και την ρίχνω στο πρώτο μείγμα.
- Τοποθετώ σε σκεύος στην κατάψυξη και το αφήνω για 10 ώρες!!
Καλη επιτυχία!
Η Άντζελα Μανουσάκη είναι Ζαχαροπλάστης και ιδιοκτήτρια του ζαχαροπλαστείου «Tao Patisserie Deluxe» στην Καλλιθέα.