«Σε αγάπησα αρκετά σήμερα;» Μια ερώτηση που πρέπει κάθε μαμά να την σκέφτεται καθημερινά

Επιμέλεια: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή

«Σε αγάπησα αρκετά σήμερα;» Μια ερώτηση που πρέπει κάθε μαμά να την σκέφτεται καθημερινά

Είναι σχεδόν αδύνατο να περιγραφεί με λέξεις η αγάπη της μάνας για τα παιδιά της.

Η Kristen LaValley κάθε βράδυ που λέει για εικοστή φορά στα παιδιά της να πάνε για ύπνο σκέφτεται: «σε αγάπησα αρκετά σήμερα;»

«Λίγο πριν το κεφάλι μου ακουμπήσει στο μαξιλάρι σκέφτομαι: «Τα αγάπησα αρκετά σήμερα;»Βλέπεις, η μέρα περνάει τόσο γρήγορα που πρέπει να δίνουμε σημασία στην κάθε στιγμή! Ξέρω οτι δεν καταλαβαίνεις γιατί ο τρόπος που λες το όνομα μου μπορεί να με τρελάνει… Προσπαθώ να στην χαρίσω γιατί είμαι σίγουρη οτι δεν το εννοούσες… Και οτι δεν ήθελες να χτυπήσεις το κεφάλι της αδερφής σου… 2 φορές… σε 2 λεπτά… Αλλά η αλήθεια είναι οτι απέτυχα. Έκλαψα, θύμωσα, φώναξα… Και δεν κατάφερα να κρύψω τίποτα από αυτά! Γι αυτό κάθε βράδυ νιώθω ανασφαλής…
Κάθε βράδυ ψάχνω όλες τις λεπτομέρειες, αναρωτιέμαι αν σήμερα κατάλαβες πόσο σε αγαπώ. Μόλις κλείνεις τα μάτια σου ξεχνάω αυτόματα το ποσο δύσκολη μέρα ήταν και απλά σκέφτομαι πώς θα καταφέρω να κάνω το καλύτερο για εσένα! Υπάρχουν στιγμές που το χάος είναι τόσο αληθινό και τόσο κοντά, και τότε δεν μπορώ να κρατηθώ. Ακόμα και τότε όμως σε λατρεύω! Μόλις τελειώσει, θέλω αππλά να σε ξυπνήσω και να σου πώ: «Ε, τα πήγες πολύ καλά σήμερα!»

Ελπίζω οτι σε αγάπησα αρκετά σήμερα. Ελπίζω οτι κάθε μέρα ξέρεις πόσο σε αγαπώ και οτι τίποτα που θα πώ ή θα κάνω δεν θα σου αλλάξει αυτήν την άποψη. Είσαι ό,τι καλύτερο μου συνέβη και σε αγαπάω υπερβολικά πολύ! Όχι μόνο στις χαρές μας, αλλά σε κάθε ενοχλητική και δύσκολη μέρα!

Σε αγάπησα αρκετά σήμερα; Ελπίζω μέσα από την καρδιά μου πώς ναι!»

Πηγή: babyradio.gr

   

Άφησε ένα σχόλιο

*