Πού θα έχει κλίση το παιδί, ανάλογα με το ζώδιο του (μέρος Α)

Ανάλογα με το ζώδιο του, το κάθε παιδάκι δείχνει ιδιαίτερη κλίση κι ευκολία σε κάτι και μελετά με συγκεκριμένο τρόπο.

Ο μικρός Κριός


Είναι ένας μικρός αντάρτης. Θέλει να είναι ο αρχηγός στα παιχνίδια που παίζει με τα άλλα παιδιά και να γίνεται πάντα το δικό του. Έχει υψηλή αντίληψη και μαθαίνει γρήγορα Δεν του αρέσει πολύ να μελετά, καθώς η μεγάλη φυσική ενέργεια που διαθέτει, το σπρώχνει να κινείται συνεχώς προς αθλητικές δραστηριότητες και ομαδικά παιχνίδια σε ανοιχτούς χώρους. Βαριέται εύκολα και του είναι δύσκολο να μένει συγκεντρωμένο κι ακίνητο μέσα στην τάξη. Έχει έντονη προσωπικότητα και δεν δέχεται καθόλου όρια και πειθαρχία. Έχει κλίση στον αθλητισμό, πολεμικές τέχνες, χορό, ακόμα και θέατρο.

Ο μικρός Ταύρος

Είναι ένα παιδί σταθερό, αργό, με μεγάλη αγάπη στις συνήθειες του και προσκολλημένο αρκετά στη μητέρα και το σπίτι του. Θα του πάρει χρόνο να προσαρμοστεί στο σχολείο γιατί δεν είναι τόσο άνετο στην επικοινωνία και δεν του αρέσουν καθόλου οι αλλαγές. Έχει καλλιτεχνικές τάσεις με ιδιαίτερη κλίση στο τραγούδι και τη μουσική.Είναι πεισματάρικο κι αν μάθει σε ένα τρόπο ή μια μέθοδο δεν αλλάζει εύκολα.

Οι μικροί Δίδυμοι

Διψούν για μάθηση κι έχουν χίλιες δύο απορίες για όλα. Γρήγορα, πολύστροφα, θα ρουφάνε σα σφουγγάρι ό, τι καινούργιο μαθαίνουν και θα βιάζονται να ανταλλάξουν τις καινούργιες τους γνώσεις με τους φίλους και την οικογένεια τους. Έχουν ιδιαίτερη κλίση στον προφορικό και γραπτό λόγο, καθώς η επικοινωνία, ο διάλογος και κάθε τι που έχει να κάνει με ιδέες και πνευματικότητα είναι το δυνατό τους κομμάτι.

Ο μικρός Καρκίνος

Είναι ένα έντονα συναισθηματικό κι ευαίσθητο παιδάκι που είναι απίστευτα προσκολλημένο στη μητέρα του και δείχνει ευάλωτο σε οποιαδήποτε απομάκρυνση του από οικεία πρόσωπα.Έχει εκπληκτική μνήμη και θα αποστηθίζει εύκολα αυτά που διαβάζει.Του αρέσει ό,τι έχει σχέση με το παρελθόν κι έχει μεγάλη έφεση στην ιστορία, την λογοτεχνία και τα μαθήματα γλώσσας και φιλολογίας.Αγαπά την λογοτεχνία και τη ζωγραφική.

Το μικρό Λιοντάρι

Είναι γεννημένο για να βρίσκεται στο επίκεντρο και να τραβάει επάνω του όλα τα φώτα. Περήφανο και τολμηρό, θα είναι πάντα πρωταγωνιστής στο σχολείο του όπου θα παίζει με μεγάλη επιτυχία το ρόλο του ηγέτη. Οτιδήποτε έχει σχέση με δημιουργία, καλλιτεχνική δραστηριότητα και ομαδική δράση, του τραβάνε την προσοχή. Σε ότι κάνει έχει μεγάλη ανάγκη την επιβράβευση.

Ο μικρός Παρθένος

Έίναι ένα παιδάκι πανέξυπνο, υπεραναλυτικό, με μεγάλη ευαισθησία και υψηλή αντίληψη για όσα συμβαίνουν γύρω του. Στο σχολείο είναι ήσυχο, πειθαρχημένο, με μεγάλη προσοχή στην διδασκαλία του μαθήματος. Είναι πολύ παρατηρητικό και θα έχει μεγάλο ταλέντο στις μιμήσεις!Έχει μεγάλη κλίση στις θετικές επιστήμες και σε οτιδήποτε έχει να κάνει με προσφορά.

Ο μικρός Ζυγός

Είναι ένα γλυκό παιδί, ευαίσθητο, που έχει μεγάλη ανάγκη για αρμονία και ισορροπία μέσα στο περιβάλλον του. Είναι μαλακό και υποχωρητικό και δεν του αρέσει καθόλου να καυγαδίζει. Είναι γεννημένο καλλιτέχνης, με έντονη κλίση στη μουσική, στη ζωγραφική, στο θέατρο, στο χορό.

Πού θα έχει κλίση το παιδί, ανάλογα με το ζώδιο του (μέρος Β)

Πηγή: astropedia.gr

   

Άφησε ένα σχόλιο

*