Πού θα έχει κλίση το παιδί, ανάλογα με το ζώδιο του (μέρος β)

Ανάλογα με το ζώδιο του, το κάθε παιδάκι δείχνει ιδιαίτερη κλίση κι ευκολία σε κάτι και μελετά με συγκεκριμένο τρόπο.

Ο μικρός Σκορπιός

Είναι το παιδί που δίνεται ολοκληρωτικά σ’ αυτό που κάνει, βαθειά συναισθηματικό κι ευαίσθητο, που θα φαίνεται ιδιαίτερα σκληρό στους άλλους, στους οποίους δεν θα είναι αντιληπτό το πόσο πληγώνεται. Μπορεί να τα κάνει όλα μόνο του χωρίς ποτέ να ζητά βοήθεια.Έχει έντονη διαίσθηση και θα τραβάνε την προσοχή του μεταφυσικά και υπαρξιακά θέματα που έχουν σχέση με τη ζωή και το θάνατο. Χρειάζεται πάντα αποδοχή κι αγάπη από τους γονείς του για να μπορέσει να εκδηλώσει όλη αυτή τη δύναμη που έχει μέσα του.

Ο μικρός Τοξότης

Έιναι παιδί εξωστρεφές, χαρούμενο, γεμάτο ζωντάνια, με μεγάλη αγάπη για δράση και κινητικότητα, που του αρέσει να εξερευνά το κόσμο γύρω του και να μαθαίνει πάντα κάτι καινούργιο.Έχει γρήγορη αντίληψη, με ευκολία στις ξένες γλώσσες και σε οτιδήποτε έχει να κάνει με ταξίδια, αθλητισμό κι επικοινωνία. Πολύ συχνά βαριέται μέσα στη τάξη και τότε αφήνει το μυαλό του να ταξιδεύει, ή αρχίζει να μιλάει ασταμάτητα.

Ο μικρός Αιγόκερως

Έχει μια περίεργη ωριμότητα από πολύ μικρό. Είναι σα να γεννήθηκε κατευθείαν ώριμο και παίρνει ευθύνες δυσανάλογα μεγάλες για την ηλικία του. Οργανωτικό, υπεύθυνο, έχει μια τάση να τα παίρνει όλα στα σοβαρά και δυσκολεύεται να είναι ξένοιαστο κι αυθόρμητο. Θα ασχολείται εκτενώς με κάποια άλλη δραστηριότητα όπως μουσική, λογοτεχνία ή συγγραφή κειμένων, αφού τα πάει καλά στον γραπτό λόγο.

Ο μικρός Υδροχόος

Είναι ένα ευφυέστατο παιδί με έντονη προσωπικότητα και άποψη για όλα. Ο μικρός επαναστάτης του ζωδιακού θέλει να κάνει τα πάντα με τον δικό του τρόπο και δε θα πειθαρχεί εύκολα, εκτός κι αν του εξηγήσετε λογικά και με επιχειρήματα, για ποιο λόγο πρέπει να σας υπακούσει. Έχει μεγάλη κλίση στην τεχνολογία, υπολογιστές, διαδίκτυο, αλλά και στις τέχνες και σε οτιδήποτε το κάνει να οραματίζεται.

Ο μικρός Ιχθύς

Είναι παιδάκι ντροπαλό, ευαίσθητο, γλυκομίλητο κι ονειροπόλο. Δένεται πολύ συναισθηματικά μ’ αυτούς που αγαπάει, σε βαθμό εξάρτησης. Προικισμένο με διαίσθηση, ρουφάει σα σφουγγάρι όλα όσα συμβαίνουν γύρω του, με έναν αθόρυβο τρόπο. Έχει μεγάλη κλίση στα φιλολογικά μαθήματα κι αν του αρέσει κάτι χάνεται με τις ώρες στο διάβασμα.

Πού θα έχει κλίση το παιδί, ανάλογα με το ζώδιο του (μέρος Α)

Πηγή: astropedia.gr

   

Άφησε ένα σχόλιο

*