Νηπιαγωγοί έδεσαν σφιχτά τα πόδια μωρού με ταινία για να μη βγάζει τα παπούτσια!

Ένα απίστευτο συμβάν έλαβε χώρα πριν από μερικές ημέρες σε βρεφονηπιακό σταθμό στη Βόρεια Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο ανακάλυψε η μητέρα ενός μωρού 17 μηνών, το μεσημέρι που πήγε να το παραλάβει.

Η Jessica Hayes έγινε έξαλλη, όταν φτάνοντας στον παιδικό σταθμό ανακάλυψε, ότι οι παιδαγωγοί είχαν δέσει υπερβολικά σφιχτά, με μονωτικές ταινίες, τα παπούτσια στα πόδια του παιδιού, επειδή αυτό τα έβγαζε διαρκώς! Η μαμά φωτογράφισε αμέσως τα πόδια του παιδιού και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, γράφοντας: «Είμαι η μόνη που βλέπει ότι αυτό είναι λάθος;»

Αμέτρητοι ακόλουθοί της σχολίασαν ότι η εικόνα αυτή είναι απαράδεκτη και ότι ο σταθμός δεν πρέπει να «γλυτώσει» από ένα τόσο μεγάλο λάθος, ενώ την ενθάρρυναν να καταγγείλει τους παιδαγωγούς.

Η ίδια είπε, επίσης, ότι μόλις διαπίστωσε τι είχαν κάνει στο παιδί της και τις έντονες μελανιές στα πόδια του, πήγε αμέσως στο γραφείο του διευθυντή , ο οποίος έμεινε εξίσου άφωνος. «Στην συνέχεια, αφαιρέσαμε την ταινία από τα πόδια του παιδιού, το οποίο έκλαιγε με λυγμούς», συνέχισε η Hayes.

Τα καλά νέα είναι, ότι οι δύο νηπιαγωγοί απολύθηκαν πάραυτα την ίδια εκείνη μέρα, ενώ στάλθηκε και σημείωμα στους γονείς, για να τους ενημερώσει για το συμβάν.

Ας ελπίσουμε, έπειτα από αυτό να… έβαλαν μυαλό και να μην επαναλάβουν ποτέ κάτι τόσο απερίσκεπτο.
Πηγή: infokids.com.cy

   

Άφησε ένα σχόλιο

*